BURDUR / ALTINYAYLA - Atatürk İlkokulu

0248 521 2011
Taşyaka Mah.Fethiye Cad. No3/1 Altınyayla/BURDUR
Vizyon
Eğitimi, öğretimi ve personeli ile herkes tarafından güven duyulan, öğrencilerini iyi yetiştirerek hayata hazırlayan bir okul olmak.
Misyon
Öğrencilerimizin entelektüel ve insani niteliklerini geliştirerek, Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda kendine güvenen, girişimci, ahlaklı, lider nitelikli ve sorumluluk sahibi iyi bir vatandaş olarak yetişmesini sağlamak.
Kütüphane Kitap Sayısı :1950
Sabah : 8:40 - 12:05 Öğle : 13:30 - 15:05
Kaloriferli
Ulaşım
Hafta içi il merkezine sabah gidip akşam dönen bir minübüs mevcuttur. Denizli ve Fethiye´ye 2-3 saate bir otobüs vardır. Komşu ilçe Gölhisar´a sürekli ulaşım mevcuttur.
Yerleşim Yeri
İlçemiz 3000 nüfuslu ve 1250 metre rakımlı bir kasabadır. Geçim kaynağı tarım ve hayvancılıktır.Mantarcılık yoğun olarak yapılmakta olup Türkiye mantar üretiminin %15 i ilçemizde üretilmektedir. Yeşili,temiz havası, suları, kebabı, sipsisi ve folklorü ile meşhurdur.
Okul ilçe merkezinde olup Burdur iline 125 km dir.